El Gran Recapte tanca el recompte final amb un rècord de 4,65 milions de quilos d’aliments

Imatge d’arxiu
Imatge d’arxiu

És la xifra més gran assolida en les nou edicions de la campanya que promou el Banc dels Aliments i que es va desenvolupar els dies 1 i 2 de desembre en 369 municipis de Catalunya. L’organització destaca que les donacions han augmentat un 7% respecte el 2016 i que els aliments tenen un major nivell nutritiu.

A les comarques de Barcelona es van recollir 3.348.000 quilos d’aliments amb l’ajuda de gairebé 20.000 persones voluntàries.

La fundació Banc dels Aliments, que celebra l’èxit del recapte d’aquest 2017, posa de relleu la contribució de les cadenes de distribució en qüestions logístiques –facilitant i cedint espais als punts de recollida i per a l’emmagatzematge– o de transport.

Els aliments recaptats es van començar a repartir el passat dilluns 4 de desembre a través de les 700 entitats col·laboradores, que els faran arribar a 210.000 persones a tot Catalunya.

Una edició de rècord també a Calella

La doble jornada del Gran Recapte va acabar amb la recollida de 23 tones d’aliments, superant les xifres de les edicions anteriors celebrades a Calella sota l’organització de Càritas Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *