Emili Pérez posa els seus anys d’experiència a l’administració al servei dels calellencs

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

L’ex regidor del PSC a l’Ajuntament de Calella és un dels candidats a assumir el càrrec de Defensor de la Ciutadania, que es nomenarà el pròxim mes de febrer per acord del Ple Municipal. En declaracions a Ràdio Calella TV, Emili Pérez ha dit que la voluntat d’estar al servei del ciutadà és el que l’ha mogut a presentar candidatura, i creu que la seva experiència i bagatge en l’àmbit municipal i dins de l’administració pot servir per ajudar als ciutadans que se senten indefensos o desatesos.

Pérez vol continuar fent la tasca que durant vuit anys va desenvolupar a l’Ajuntament de Pineda de Mar i, després, durant quatre anys a l’Ajuntament de Calella; però desvinculat de l’acció política i d’unes sigles en concret.

“Vaig pensar que per aquí hi podia haver una possibilitat, sense estar en cap partit, de fer alguna cosa pel poble i pels ciutadans, i defensar els que menys tenen, menys en saben, els que es troben més indefensos davant l’administració o fins i tot maltractats”, ha indicat.

Pérez va ser regidor del PSC a l’Ajuntament de Calella durant el mandat 2011-2015. Va estar a l’oposició i no va repetir a les llistes.

Amb tot, creu que la seva experiència i coneixement sobre el funcionament de l’administració local pot ser un punt a favor de la seva candidatura a Defensor de la Ciutadania.

“Per les tasques que he desenvolupat com a regidor, sobretot quan vaig ser tinent d’Alcalde a l’Ajuntament de Pineda de Mar, en els àmbits d’Urbanisme, Serveis, Hisenda o Seguretat Ciutadana, que són els càrrecs que vaig desenvolupar; tinc una certa experiència del que acostuma a passar quan algú es troba davant la Policia i creu que el que li han fet no és just, o davant una resolució administrativa que pensa no està prou raonada, etc”, ha comentat Pérez.

Emili Pérez ha assenyalat que quan ell va ser regidor a Calella ja s’havia parlat de la creació de la figura del Defensor de la Ciutadania, que té com a missió vetllar pels drets dels veïns en la seva relació amb l’administració local i en la resolució de possibles conflictes que pugui tenir-hi. Un càrrec que no tindrà remuneració econòmica i pel qual encara no s’ha concretat la dedicació que s’hi haurà de tenir.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat