Mor als 73 anys Josep Maria Lloveras, Premi Ciutat de Calella 2018 i vicepresident de Gent de Barri de Pequín

L’entitat ha informat del seu decés aquest matí, víctima d’una llarga malaltia. Més conegut com a ‘Llove’, va néixer a Calella el 1944 i ha estat vicepresident de la Junta de Gent de Barri de Pequín durant gairebé 30 anys. El passat mes de maig va rebre el Premi Ciutat de Calella 2018 en reconeixement a la seva trajectòria, sempre vinculada a l’associacionisme local i a l’activitat del seu barri. Els funerals tindran lloc demà a l’església de Calella a les 11:30 hores.

Josep Maria Lloveras ha reivindicat sempre la seva condició de pequinaire i de calellenc. A més de participar directament en l’activitat de Gent de Barri de Pequín, en Llove va ser també membre del consell escolar de l’Escola Pia i del Consell Escolar de l’Alt Maresme, d’on va ostentar el càrrec de president. En l’àmbit esportiu, va fer les funcions de delegat i àrbitre del Club Tennis Taula Calella. I va ser un dels primers col·laboradors de Ràdio Calella TV, en programes d’entreteniment i d’esports.

El passat mes de maig va rebre el Premi Ciutat de Calella 2018 de votació popular en reconeixement a la seva trajectòria i implicació amb la població.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha mostrat el seu condol alabant el seu compromís amb la ciutat.

Malauradament, avui hem sabut el traspàs de Josep Maria Lloveras, una persona molt estimada a la ciutat. Vull recordar que ha estat aquest any el Premi Ciutat de Calella, justament a la seva persona i al que ha representat. Si sempre diem que una ciutat és viva a partir del compromís per part dels seus conciutadans, jo crec que en Josep Maria Lloveras és un exemple. Des del Barri de Pequín, aquest barri tan lluitador i que no només ha recuperat les tradicions més emblemàtiques del que representa la cultura popular catalana sinó també un exemple del bon veïnatge i del que s’entén per barri. Barri s’entén per fraternitat, convivència, compartir… jo crec que tot això en Josep Maria Lloveras era un mestre i, per tant, com a alcaldessa d’aquesta ciutat l’hem estimat i el seguirem recordant.

Jaume Torrent, de Gent de Barri de Pequín, ha recordat al vicepresident de l’entitat amb unes sentides paraules.

En Josep Maria era molt bon home, molt bon company de junta, molt bon amic dels seus amics, sempre estava allà on havia d’estar, sempre ens ajudava a tot i en els moments que tenies algun petit problema ell sempre trobava solució. A més a més, era un pequinaire de soca-rel i tot pel barri i tot pels seus amics, tot li feia il·lusió i a vegades ens encomanava aquesta il·lusió d’ell i ara el trobem a faltar.

L’església Santa Maria i Sant Nicolau de Calella acollirà el funeral de Josep Maria Lloveras demà a les 11:30 hores.

Des de Ràdio Calella TV volem mostrar el nostre condol als amics i familiars de Josep Maria Lloveras.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *