El grup Voramar prepara un playback a benefici de l’AVAH

El grup del playback de l’Esplai de Calella, el grup Voramar, actuarà aquest diumenge a benefici de l’associació Amics i Voluntaris de l’Hospital Sant Jaume de Calella. Ho farà en el marc d’una gala que han anomenat ”Hem tornat a viure” a la Sala Mozart a les 18 h de la tarda. Un espectacle on els més atrevits de l’Espai Caixa pujaran a l’escenari per rememorar grans cançons de tots els temps amb la tècnica del playback. Encara queden disponibles una setantena d’entrades que es podran adquirir a la taquilla una hora abans de l’actuació.

En una entrevista al programa La Ciutat la coordinadora del grup de playback, Carmen Lombardero, ha explicat com funcionarà l’actuació. Tindrà dues parts on actuaran de manera individual i grupal tots els membres del grup, a més d’alguns col·laboradors. Interpretaran cançons de tots els temps que reflectiran el lema de la gala “Hem tornat a viure”· 

Aquest espectacle que fem diumenge té moltes sorpreses i serà molt interessant. A la gent que vinguin li quedarà un molt bon regust de boca. Cuidem molt les cançons que triem, el vestuari, les coreografies… tot està molt cuidat.

De moment ja han venut unes 100 entrades de les 170 localitats disponibles. Tots els beneficis aniran a càrrec de l’AVAH per finançar els programes socials i sanitaris que duen a terme.

Tota la recaptació és per l’AVAH. Considerem que és una entitat que s’ho mereix perquè fa una gran tasca per tots els hospitalitzats. Com diu la Maria Antònia Pujol, comença on acaba l’hospital.

Amb tot Lombardero s’ha mostrat molt contenta de poder tornar a pujar als escenaris i recuperar part de l’activitat que tots aquests dos últims anys no han pogut fer.

Després de quasi dos anys aturats, per nosaltres poder tornar a actuar, fer coses de voluntariat, ajudar a entitats com l’AVAH, és tornar a viure. Fem altre cop el que ens agrada i per una bona causa social.

La gala es farà diumenge a les 18 h a la Sala Mozart i una hora abans es podran comprar les entrades a taquilla al preu de 6 i 8 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *