El Hogar Gallego, renovat a l’univers de la Guia Repsol

La Guia Repsol ha publicat aquesta setmana la llista de restaurants que els seus inspectors recomanen visitar durant aquest 2024. I hi torna a aparèixer El Hogar Gallego, l’establiment del xef Toni Gordillo, que es valora amb un Sol que posa en valor la seva cuina basada en el millor producte de la mar i que resulta de la fusió dels fogons tradicionals gallecs i catalans. També ha renovat el distintiu l’Hispània d’Arenys de Mar, de les germanes Lolita i Paquita Reixach.

“Renovem el compromís amb el producte i la qualitat”. És el missatge que ha compartit El Hogar Gallego després de conèixer que la Guia Repsol 2024 li renova el Sol, un any més. Un distintiu que el situa a la llista dels restaurants i les cuines recomanades pels experts gastronòmics de la guia.

“Toni Gordillo sap conjugar amb encert la cuina gallega i catalana. Sempre basant-se amb el millor producte, trasllada als plats la seva extensa formació en les grans cuines del país”, s’indica també al portal web de la companyia.

També renova el distintiu el restaurant Hispània d’Arenys de Mar, de les germanes Lolita i Paquita Reixach, per portar a terme una cuina “impregnada de senzillesa” amb productes de proximitat i de temporada, amb molta cassola de peix. “La cuina d’aquesta casa ens trasllada al món de la memòria”.

Tresmacarrons, d’El Masnou, obté un Sol.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *