El Jazz Nadal a Calella programa dos concerts gratuïts a La Gàbia

Foto: La Gàbia

El jazz sonarà aquests pròxims dos diumenges al restaurant La Gàbia del Passeig Manuel Puigvert. Serà l’escenari dels concerts que s’han programat dins el cicle Jazz Nadal a Calella, sota la direcció de Juan Carlos Narzequián qui, davant les restriccions sanitàries per la pandèmia, ha reconvertit la proposta tradicionalment associada a la nit en concerts de migdia, per acompanyar el vermut. L’entrada serà gratuïta.

El cicle arrenca aquest diumenge 13 de desembre amb l’actuació de Víctor Carrascosa (trompeta), Toni Saigi (piano), Juan Pastor (contrabaix) i Enric Fuster (bateria). El segon i últim, agendat pel diumenge 20 de desembre, comptarà amb la Cat Klezmer Trio, amb Xavi Pendón (clarinet i tenora), Xavi Torras (guitarra) i Joni Aldunate (contrabaix).

Juan Carlos Narzequián ha avançat que el repertori musical inclourà estàndards coneguts.

El contingut dels concerts té un to molt familiar, d’estàndards, i amb estil jazzístic. Però no vol dir que es toquin nadales. Al Festival de Jazz escollim músics d’autor, però en aquesta ocasió hem optat per uns ritmes més amables i melòdics.

Els concerts es faran a l’aire lliure, a les dotze del migdia; una hora ideal per fer el vermut amb els millors músics de jazz del país. L’entrada serà gratuïta.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *