El jurat ja valora els finalistes al Trofeu Torretes de Curtmetratges

Aquests dies es decideixen els guanyadors dels trofeus Torretes de Curtmetratges i Fotografia que seran premiats durant el Festimatge 2017. Aquest cap de setmana el jurat farà la seva valoració final.

En total s’han rebut 681 curts, dels quals ja se n’ha fet una important selecció prèvia i s’han decidit els que passen a la fase final, que ara són valorats pel jurat. Pere Mas, de Foto-Film, detalla les tres persones que formen part del jurat. “Antoni Sintes, director de Ràdio Calella Televisió; Lluís Quílez, director de cinema i autor del curtmetratge “Graffiti”, seleccionat per poder anar als Óscar però en va sortir un altre; i Miguel-Fernando Ruiz de Villalobos, que també és director“.

De curtmetratges se n’han rebut d’arreu del món. N’hi ha un enviat des d’Estats Units, però també se’n van rebre de Xina, Japó -que no han passat el tall, i altres de Bèlgica, França, Itàlia, Alemanya, Espanya i sobretot Catalunya. Mas: “Nosaltres estem en contacte amb plataformes que són qui distribueix els curts. Però el que ha vingut dels Estats Units ha vingut de forma particular, sense plataforma. Ens l’han enviat per correu“.

Els premis s’entreguen el cap de setmana de Sant Jordi, que és quan acaba el Festimatge 2017, però els noms dels guanyadors se sabrà properament.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Pere Mas, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *