Costa del Maresme llança una nova campanya turística

Les Cabanes als arbres de Dosrius, la Fundació Palau de Caldes d’Estrac o els Capgrossos de Mataró, les platges i bars de platja apareixen al primer vídeo de la nova campanya d’estiu que ha llançat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme per atraure visitants a la comarca. “Maresme, de mar i de muntanya” forma part d’una acció més àmplia que consistirà en el llançament d’un espor per a cada estació de l’any.

Les imatges del mar i de la muntanya es combinen amb les d’activitats que s’hi poden fer: nàutiques, ciclisme, culturals, de benestar o de cultura popular, per exemple. També hi apareixen professions locals com la pesca, la gastronomia i allotjaments singulars.

Aquest és el primer d’una sèrie de quatre productes audiovisuals amb els quals es vol incidir en el fet que el Maresme té una oferta turística adaptada a tot tipus de públic durant tot l’any, fent un pas més en la desestacionalització del turisme.

En aquest primer vídeo de la campanya hi apareixen les Cabanes als arbres de Dosrius; els Rucs del Corredor; el Chiringuito La Rotonda d’El Masnou; el Restaurant Can Dani, la Confraria de pescadors Sant Elm i la Base Nàutica d’Arenys de Mar; la colla castellera Capgrossos de Mataró; la Fundació Palau de Caldes d’Estrac; i el mestre graller Josep Bonamusa.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *