Creix l’accidentalitat laboral al Maresme

El Maresme continua registrant una tendència a l’alça en el nombre d’accidents laborals. Entre els mesos de juliol a setembre, s’han registrat 810 sinistres, la majoria dels quals lleus. Això representa un augment del 13’97% respecte el trimestre anterior, i un creixement significatiu del 16’57% respecte el mateix període de 2014. Les dades de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme contrasten amb la tendència del conjunt del país.

La sinistralitat laboral del Maresme ha crescut durant el tercer trimestre de l’any, mentre que al conjunt de la província de Barcelona i a Catalunya s’han acumulat descensos del 6,03% i del 0’74%, respectivament.

A la comarca, i segons dades recollides en l’informe de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme, entre juliol i setembre van produir-se 816 accidents de treball que van comportar baixes laborals. Majoritàriament van ser lleus, i només 6 persones van patir ferides greus. La dada més positiva del balanç es que no es van produir accidents amb resultat mortal.

Les dades per sectors econòmics reflecteixen un increment de la sinistralitat als serveis, a la construcció i a la indústria. En canvi, s’ha registrat una disminució al sector primari del 30%.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.