Nova crida per trobar famílies acollidores per al programa Vacances en Pau

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Es necessiten més famílies acollidores per al programa Vacances en Pau, de colònies d’estiu per a nens i nenes refugiats sahrauís que viuen als campaments de Tinduf, Algèria. Es tracta d’una iniciativa que es realitza a tot Catalunya i que facilita que aquests infants passin dos mesos acollits aquí: de finals de juny a finals d’agost. A l’Alt Maresme, l’entitat que coordina el programa és l’Associació Malgrat amb el Sàhara, que ha fet una nova crida per trobar famílies que obrin les portes de casa seva durant aquestes vuit setmanes.

Natatxa Frutos explicava en una entrevista a Ràdio Calella que el principal requisit per participar en el programa és que tots els membres de la família hi estiguin d’acord.

Si algú no ho veu clar, millor no entrar-hi (…) Si després de les entrevistes es considera que pot ser família d’acollida, han de presentar documentació a la DGAIA -nosaltres ens encarreguem d’aquets tràmits- per garantir la idoneïtat. I si s’obté, doncs es tira endavant la proposta.

L’estiu passat, dues famílies calellenques van acollir un infant sahrauí. I durant l’estada, s’aprofita perquè passin revisions mèdiques i tractar-los en cas de detectar alguna malaltia.

Els interessats poden contactar amb els responsables de l’entitat que coordina les estades a territori trucant als telèfons 666 568 222 (Josep Gelpí) i 667 618 364 (Natatxa Frutos).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *