El matrimoni sirià que acollirà Calella ja ha visitat la ciutat

CANDINI_PLE

Els responsables municipals han tingut un primer contacte amb la família d’origen sirià que acollirà Calella. Es tracta d’un matrimoni de joves refugiats que, segons va confirmar l’alcalessa, va ser rebut fa uns dies i se’ls va portar a visitar la residència que la Fundació Hàbitat Solidari ha posat a la seva disposició.

Montserrat Candini va insistit en què, per respecte a la família, aquest no s’ha de convertir en un fet mediàtic, i que des de l’Ajuntament es garantirà per damunt de tot la seva privacitat.

“Aquest matrimoni sirià no fa masses dies va venir a Calella i se li va ensenyar quin seria el seu habitatge, com un element psicològic perquè veiéssin quin seria el seu nou entorn”, va informar Candini, qui va detallar que en la visita van estar acompanyats per les regidores de Solidaritat i Cooperació i de Política Social.

L’arribada de la família, confirmada ahir pel Govern a Ràdio Calella TV, està gestionada i tutelada per Creu Roja Catalunya, amb qui s’estan utlimant els tràmits necessaris. Un cop arribin a la ciutat per quedar-s’hi, el consistori els acompanyarà i assessorarà per facilitar-los la integració.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat