El Mercat Municipal espera el gerent

L’Ajuntament de Calella va anunciar el passat mes de febrer que el Mercat Municipal entrava en una prova pilot de dinamització de la Diputació de Barcelona. En el marc d’això, s’obtindria l’assessorament tècnic d’un gerent que, en tot cas, seria compartit amb d’altres equipaments comercials de les rodalies. Els paradistes han explicat a Ràdio Calella TV que les últimes informacions de què disposen van en la línia que hi tindran un primer contacte a partir del mes de setembre.

Així ho ha explicat la responsable d’una de les quatre parades que hi ha en funcionament. És la Montserrat Gelmà, de Cal Xoi, qui ha dit que els paradistes tenen clar que la viabilitat comercial del Mercat Municipal passa per acabar d’omplir les parades buides i ampliar l’oferta, actualment molt limitada.

“El que sabem és que no han pogut venir abans i que, com que ara hi ha vacances, no serà fins a partir del mes de setembre. El principal, i el que ens corre més pressa, és que entri gent nova al mercat, que hi hagi més paradistes i més varietat de productes, i que en definitiva es vegi tot més ple”, ha indicat Gelmà.

Com a mínim, durant l’estiu, també ha obert a diari el bar, i això ha ajudat a donar una sensació de més activitat dins l’equipament. Recordem que a l’hivern només obria els dissabtes i l’any passat va tenir tancat tot el mes d’agost.

La paradista ha dit a Ràdio Calella TV que malgrat això el Mercat Municipal continua estant molt parat, i que durant la setmana s’hi treballa poc. A diferència d’altres gremis comercials, a ells, l’afluència de turistes no els suposa un increment de les vendes.

“Tenim dos tipus de turistes: els que venen a vistar-lo i els que s’allotgen en pisos o en càmpings i compren una mica, però per una setmana perquè després ja marxen. És poc però tot és benvingut”, ha dit Gelmà.

Ara es compleix un any de les obres de millora de l’entorn de l’edifici: es va alliberar de cotxes la porta d’entrada i es va integrar ubanísticament al carrer Sant Joan i a l’aparcament que té al davant.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *