Ital Youth Sound presenta diumenge el Rebel Reggae Fest amb activitats l’aire lliure

Es farà al Camp de Futbol de Mar, entre les dotze del migdia i les deu de la nit. Amb aquesta activitat, l’associació juvenil presentarà la primera edició del festival de música jamaicana que se celebrarà els dies 1 i 2 de setembre a la Fàbrica Llobet-Guri. Va ser una de les propostes guanyadores de l’última convocatòria del Pressupost Participatiu de Joventut.

El músic Pau Dangla, integrant d’Ital Youth Sound, ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia en què consistirà la festa d’aquest diumenge, en què els ritmes i la cultura jamaicana en seran les protagonistes absolutes.

“Tindrem carpes per si fa sol; i actuarà un ‘sound system’ molt potent de Catalunya, Fire Warrior Sound. Hi haurà un espai de cuina vegada i esperem que vingui molta gent a passar-s’ho bé i a informar-se del que serà el Rebel Reggae Fest”, ha comentat Dangla.

Ital Youth Sound convida especialment als calellencs a treure el nas a la festa a l’aire lliure que es farà aquest diumenge perquè coneguin la cultura i la música jamaicana, i esborrin els possibles prejudicis que puguin tenir-hi associats.

Assegura que hi haurà molt bon ambient i espera que els que hi vagin repeteixin de cara al festival de principis de setembre. En el cartell hi apareixen noms de primera línia com Queen Omega i Alex Bass, que actuaran dissabte, o Sr Wilson, que pujarà a l’escenari de la Fàbrica Llobet-Guri el mateix divendres.

Pau Dangla ha fet un repàs complet del cartell de la doble jornada del festival. Ho podeu escoltar a continuació.

L’acció de l’associació calellenca està dirigida a promoure i difondre la música i la cultura jamaicana a casa nostra, fer de plataforma a grups que recuperen els anomenats sound system. Uns aparells que ofereixen una sonoritat singular i pròpia al reggea i tots els subgèneres.

“És un equip de so que està dissenyat especialment per la música jamaicana, sorgits a la Jamaica dels anys 60 i 70, també a Anglaterra. És un amanera d’escoltar la música de manera especial, se sent físicament al cos per les vibracions, i resulta una experiència molt potent”, ha assegurat Dangla.

Les entrades per al Rebel Reggae Fest estan a la venda on-line a partir de 9 euros.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Pau Dangla, d’Ital Youth Sound, sobre el Rebel Reggae Fest.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *