El Mercat Municipal organitza una Nit de Tapes pel 19 de desembre

tapes fons

El Mercat Municipal de Calella s’obrirà durant la tarda i nit del dissabte 19 de desembre amb motiu de la seva primera Nit de Tapes. Els paradistes ompliran mostradors amb canapès i plats per fer tastos dels seus productes i elaboracions, afegint-se així a la moda d’acudir als mercats no només per omplir la nevera i el rebost sinó també per menjar, compartir l’estona amb els amics i gaudir de música en directe. La proposta està impulsada pels paradistes i l’Ajuntament de Calella, i donarà cabuda també a la participació d’altres tres establiments d’alimentació i restauració de la ciutat, a més de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital, incorporant a la iniciativa gastronòmica una pinzellada de solidaritat.

Els paradistes del mercat canviaran els productes frescos amb què majoritàriament omplen els seus taulells per elaboracions que vendran en format ració. El dissabte 19 de desembre el Mercat Municipal de Calella farà la seva primera Nit de Tapes, de les set de la tarda fins a quarts d’una de la matinada. Una iniciativa més que se suma a les accions que, conjuntament amb l’Ajuntament de Calella, realitzen els paradistes del Mercat Municipal per dinamitzar les compres a l’equipament comercial, especialment ara en època nadalenca.

L’alcaldessa de Calella n’ha donat detalls en una entrevista a Ràdio Calella TV. “Hi haurà cinc paradistes que aixecaran la persiana per la Nit de Tapes i altres establiments de la ciutat que s’hi sumen: el Celler d’en Pau i la Vinyet, Los Extremeños i can Solís. També l’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital (AAVH) que aixecaran la persiana d’un dels espais del Mercat, de forma espontània, perquè allò que ofereixin tingui un benefici directe en la tasca que fan com a voluntaris”, ha indicat Montserrat Candini. Per amenitzar la nit, hi haurà música en directe.

Candini ha indicat que caldrà veure la resposta que tindrà aquesta primera Nit de Tapes, però que la voluntat és donar-li continuïtat i establir-ne una periodicitat mensual.“La idea és que a partir de gener o febrer es destini un dia al mes a la Nit de Tapes al Mercat Municipal“, ha admès l’alcaldessa.

Aquesta iniciativa forma part d’un paquet de mesures que s’estan treballant colze a colze entre l’àrea de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Calella -àrea que depèn directament d’alcaldia- i el col·lectiu de paradistes, amb l’objectiu principal de donar un major dinamisme comercial al Mercat Municipal. En aquest sentit, Candini anunciava fa uns dies un projecte de millora de l’entorn i la zona d’accés a l’equipament, pressupostat en gairebé 100.000 euros, que permetrà pacificar-lo i incorporar-lo a l’eix Sant Joan. Això comportarà a més la supressió de les places d’aparcament que hi ha just a l’entrada principal, on s’hi col·locarà mobiliari urbà. Les obres començaran a mitjans de gener.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *