Ramon Villaret, nou ambaixador de Calella

Comerciant de tota la vida, apassionat del teatre i ara de gira per Catalunya amb l’obra sortida de l’última edició del talent teatral La Puntual de 3cat. És el perfil del nou ambaixador de Calella, escollit per l’Ajuntament per formar part de la nova iniciativa promocional que impulsa el consorci turístic comarcal. És en Ramon Villaret, qui es declara un enamorat de Calella. Considera que és el més important a l’hora d’explicar – i fer-ho amb coneixement de causa – quins són els indrets o els esdeveniments culturals i de tot tipus que cal descobrir de la ciutat.

La seva popularitat és el que l’ha portat a ser designat ambaixador de Calella, una responsabilitat que Ramon Villaret assumeix amb orgull i honor, tal com ha assegurat a Ràdio Calella TV.

Villaret i els tinents d’Alcaldia Josep Grima i Cindy Rando, en l’acte de presentació del projecte Ambaixadors del Maresme, amb la presidenta del Consorci.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha presentat aquesta setmana els i les ambaixadores de les poblacions de la comarca. Cadascun d’ells explica en una entrevista quins són els atractius que destaca, que ja s’ha publicat a la web de l’organisme. Villaret ressalta les icones del Far o Les Torretes, les platges de sorra gruixuda i l’oferta comercial i hotelera de Calella. També les edificacions noucentistes de Jeroni Martorell o la festa major de Sant Quirze i Santa Julita i la de la Minerva de setembre. En declaracions a Ràdio Calella TV hi afegeix altres cites que considera imprescindibles com les trobades de gegants, l’Aplec o la Fira de Calella i l’Alt Maresme.

Ara continua de gira amb L’Auca del senyor Esteve de la companyia La Puntual. A l’agenda, Vendrell, Igualada, Lleida… Està immers en un projecte que significa el seu retorn als escenaris, també de Calella, on hi ha dues representacions previstes, amb entrades esgotades. No amaga els nervis que li provoca només el fet de pensar en actuar a casa i davant dels seus.

Pel moment, no es preveuen altres accions dins del projecte d’ambaixadors del Maresme del consorci turístic comarcal, però Villaret es mostra obert i disposat a seguir col·laborant-hi per donar a conèixer Calella.

Com ell, també han estat designats pels seus respectius municipis, el pinedenc Jordi Noguera, expresident del Gremi d’Hostaleria del Maresme; o l’actriu Rosa Gàmiz, veïna de Sant Iscle de Vallalta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *