El Mercat Municipal perd una altra parada

IMG_6707

Tanca la parada de formatges artesans i llet que es va posar al Mercat Municipal de Calella a principis de desembre. Tan sols ha estat funcionant dos mesos. El seu propietari, Jaume Ferran, ha explicat a Ràdio Calella TV que ha pres la decisió perquè el negoci no rutllava, bàsicament perquè el Mercat té poca clientela.

“La lleteria d’en Jaume” ha aguantat només dos mesos amb parada al Mercat Municipal de Calella. Va traslladar-hi la botiga que tenia al carrer Sant Antoni, però la falta d’afluència de clientela l’ha portat a prendre la decisió de tancar per no perdre-hi més diners. Així ho ha explicat Jaume Ferran a Ràdio Calella TV, qui lamenta que tampoc s’assenten les bases per fidelitzar els compradors.

“Hi ha poques parades i que obrissin a la tarda només una de verdura i jo, i prou. La gent entrava al mercat i ja no hi trobava res. Si hi ha uns horaris de matí i tarda s’han de complir, però no ho fan perquè pensen que per tenir obert de 5 a 7 no val la pena”, ha dit Ferran.

Amb el tancament de la parada de formatges artesans i llet, el Mercat Municipal de Calella es torna a quedar amb només quatre establiments en funcionament: dues parades de fruita i verdura, una peixateria i una de pesca salada; a més del bar.

En l’última licitació per atorgar la concessió de les parades vacants, l’Ajuntament de Calella va obrir el ventall d’activitats que s’hi podien posar ampliant-lo també al sector no alimentari.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat