Els serveis jurídics de l’Ajuntament estudien si poden actuar davant l’ocupació de l’antic Hotel Gaviota

Els serveis jurídics de l’Ajuntament de Calella estudien de quina manera poden actuar davant l’ocupació de l’antic Hotel Gaviota de Calella. Així ho ha confirmat l’alcaldessa, Montserrat Candini, després que els propietaris de l’immoble s’hagin adreçat a l’Ajuntament per deixar constància de l’ocupació il·legal.

Candini subratlla però que es tracta d’una propietat privada i el marge d’actuació de l’administració és molt limitat. Tot i això, diu l’alcaldessa que el seu equip de Govern no farà veure que no passa res.

Montserrat Candini ha destacat en declaracions a Ràdio Calella Televisió que tot el que té a veure amb el moviment ocupa no forma part dels valors i la defensa com a model de societat del seu Govern. Remarca però la sensibilitat i el foment de les polítiques d’habitatge social que és, diu Candini, la «mesura exacta per actuar».

Recordem que l’antic Hotel Gaviota va ser ocupat a finals de desembre per un grup de joves, majoritàriament noies de Calella i Sant Pol. Aquest dissabte es va fer una festa de presentació de l’espai que han rebatejat com a Centre Social Okupat la Bruna.

Els propietaris van entrar una instància divendres a l’Ajuntament per deixar constància que el col·lectiu ocupa ha punxat la llum i l’aigua i que l’espai no reuneix les condicions d’higiene i salubritat mínimes exigides.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *