El Museu del Turisme reobrirà les seves portes l’1 de juny

El Museu del Turisme reobrirà les seves portes l’1 de juny. Així almenys ho ha dit el tinent d’alcaldia de Ciutadania, Xavier Arnijas, en declaracions a El Punt-Avui.

Arnijas es remet als responsables de l’empresa constructora de la nova escola Salicrú, que garanteixen que l’actuació prevista s’enllestirà en el calendari previst i que no hi hauria d’haver cap impediment perquè el Mutur tornés a obrir les portes.

Recordem que els responsables del Museu del Turisme es van veure obligats a tancar l’equipament a principis d’any després que es produís un petit incendi i dues inundacions en un termini de temps molt curt. Uns fets vinculats directament a les obres de la nova escola Salicrú.

El responsable de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament ha assegurat que els desperfectes ocasionats per l’incendi també s’han resolt i les instal·lacions estaran a punt per rebre els nous visitants. De fet, ja s’ha preparat una exposició sobre el Marroc que es podrà veure per a la seva reobertura. Després hi haurà una sobre Etiòpia per als visitants que passin durant els mesos de juliol i agost. L’espai va tancar el 2016 amb més de 5.800 visitants.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *