L’Alimentària, un aparador per a les empreses agroalimentàries del Maresme

Foto: @ccmaresme

El Consell Comarcal del Maresme ha muntat un estand multiproducte a la fira del sector de l’alimentació que se celebra fins avui a Barcelona. És líder a Espanya i un referent internacional per al sector de la producció i comercialització d’alimentació, begudes i gastronomia. Bioprasad, una empresa pinedenca dedicada al menjar ecològic preparat, s’ha acollit a la iniciativa de l’ens supramunicipal. També participa a l’Alimentària l’empresa Nassari de conservats de peix, que va néixer a Calella i té el Far com a imatge de marca en els seus envasos.

Cinc empreses que formen part del projecte Productes de la Terra Maresme han estat seleccionades per promocionar-se a la fira Alimentària. Amb aquesta acció es vol augmentar la visibilitat de les marques maresmenques a nivell internacional i incrementar les seves oportunitats de negoci.

Hi participen la masnovina Vermouth Cisa, l’argentonina La cuina de la iaia, dedicada a l’elaboració de croquetes artesanes i gourmet; Radi i Molí, que ofereix preparats en pols per a l’elaboració de postres i salses des de Premià de Mar. Xips Ve de Gust, d’Arenys de Munt, és una empresa dedicada a l’elaboració de xips de verdures. A l’estand maresmenc que hi ha a l’Alimentària també s’hi promociona la pinedenca Bioprasad, que elabora menjar ecològic preparat.

Amb estand propi, la palafollenca Nassari, empresa especialitzada en els conservats de peix que va néixer a Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *