El Mutur i el Museu Arxiu estrenen exposició per aquest primer diumenge d’obertura gratuïta

Muntatge de l’exposició sobre la Nova Cançó, produïda pel Museu d’Història de Catalunya
Muntatge de l’exposició sobre la Nova Cançó, produïda pel Museu d’Història de Catalunya

Calella permet l’entrada gratuïta als seus espais museístics cada primer diumenge de mes. Després del confinament, aquest 5 de juliol, l’obertura s’acompanyarà de la inauguració d’exposicions al Mutur i al Museu Arxiu Municipal Josep Maria Codina i Bagué. També es podrà visitar el Centre d’Interpretació del Far però no el refugi antiaeri del Parc Dalmau, que continua tancat al públic per motius de seguretat sanitària.

Al Mutur s’hi podrà visitar l’exposició sobre la Nova Cançó produïda pel Museu d’Història de Catalunya i la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. La mostra està concebuda com un trajecte per l’evolució d’un moviment, des dels anys 50, que va esdevenir la veu dels Països Catalans i de tota una generació que es va revelar contra el franquisme i va donar impuls a la discografia catalana.

L’horari de visites del diumenge és d’11 a 14h i de 17 a 21h. De dimarts a dissabte, el Mutur està obert a les tardes, de 17 a 21h.

Al Museu-Arxiu Municipal Josep M. Codina i Bagué es podrà visitar l’exposició temporal d’homenatge al cinquantè aniversari del Grup Pa, Vi i Moltó.

L’horari de visites del diumenge és d’11 a 14h. De dimarts a dissabte, l’equipament municipal està obert de 18 a 21h.

El centre d’interpretació del Far es pot visitar de dimarts a diumenge, inclosos els festius, de 17 a 21h. El refugi antiaeri del Parc Dalmau continua tancat al públic, temporalment, per motius sanitaris.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *