Els primers turistes aterren a l’aeroport de Girona després de l’aturada per la pandèmia

aeroport web

Una de les portes d’entrada de turistes al Maresme i la costa gironina ha començat a recuperar l’activitat després de més de tres mesos d’aturada per l’estat d’alarma. Els passatgers d’un vol de Ryanair procedent dels Països Baixos van ser els primers en trepitjar ahir les instal·lacions de l’aeroport de Girona-Costa Brava. Majoritàriament famílies amb segona residència a la Costa Brava o grups de joves que venen de vacances. En total, ahir es van enlairar i van aterrar vuit avions. Entre juliol i agost s’aniran reprenent progressivament les rutes comercials de les companyies que hi operen, majoritàriament de baix cost.

Els vols de Ryanair procedents d’Eindhoven i Bournemouth (Regne Unit) van ser els primers en arribar ahir a l’aeroport de Girona-Costa Brava després de l’aturada obligada per l’estat d’alarma. La companyia de baix cost ha anunciat que preveu recuperar progressivament un total de divuit rutes; a les que s’hi sumarà les qua activin Jet2.com i la russa Pobeda Airlines, entre juliol i agost.

Aena ha adaptat les instal·lacions de Vilobí d’Onyar amb mesures de segurerat i prevenció sanitàries arran del coronavirus. Es controlarà la temperatura dels passatgers internacionals amb dues càmeres i es digitalitzarà el registre de les dades per localitzar-los en cas de necessitar fer-ne un rastreig. A més, s’han instal·lat cartells informatius, dispensadors de gel hidroalcohòlic, senyals de distància física i mampares protectores. A més, a les màquines de vending també s’hi poden comprar mascaretes. Tot plegat seguint les recomacions de l’Agència Europea de Seguretat Aèria.

El director de l’aeroport Girona-Costa Brava, Vicent Pallarés, ha explicat que s’han intensificat les mesures de seguretat amb l’objectiu de “retornar la confiança” als turistes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat