Mohammed el Fallak obté l’empadronament a Calella

Mohammed el Fallak (segon per la dreta) acompanyat per membres d'Stop Deshaucios en un acte de protesta a la plaça de l'Ajuntament

Resolució favorable per a l’home que ha estat reclamant el seu empadronament a Calella fent constar com a residència habitual el pis que està ocupant, propietat d’una entitat bancària. Un criteri que finalment ha estat atès per l’Ajuntament de Calella, tot i que sempre se n’hi havia mostrat contrari. Divendres passat, la Policia Local va desplaçar-se fins a l’habitatge per efectuar unes comprovacions i, en base això, ahir se li va notificar el seu registre al padró municipal. Aquest mateix matí se li ha entregat en mà.

Minuts després ha explicat a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV, com ha anat el procés de tramitació: “després de la carta al Síndic de la Generalitat que me’l ha portat el Síndic de Calella mateix, em van dir que passarien el meu dossier a la Policía Local, ells han vingut a casa meva i han vist que jo visc allà has passat l’informe a l’Ajuntament i ahir em van trucar del mateix Ajuntament dient que podria venir a recollir el paper i empadronar-me”

En Mohamed Elfallak denunciaba que després de viure a Catalunya des de fa 28 anys no podia tenir accés als serveis bàsics com la sanitat perquè havia sigut víctima de les màfies organitzades i no tenia el contracte del pis que ocupaba després d’haver pagat 3 mesos.
Va acudir a la Plataforma Stop Desnonaments per demanar ajuda, després de 6 mesos ha conseguit avui l’empadronament. Mohamed ha explicat a Ràdio Calella Televisió què farà a partir d’ara:”Em dirigiré a renovar la meva targèta sanitària i després m’aniré al INEM a apuntar-me perquè ja fa molt de temps que amb la crisi no treballo

Podeu escolar l‘entrevista sencera que li ha fet l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.