El nou espectacle immersiu de Teatre al detall arriba a Calella

Escena Calella ha programat el nou espectacle familiar de la companyia Teatre al Detall, que es podrà veure a la polivalent de La Fàbrica el dissabte 24 de febrer. Les entrades ja estan a la venda al portal entrapolis.com al preu de 5 euros. En aquesta ocasió, Txell Botey i Xavi Idáñez recreen el cau del ratolí Frederick, on hi porta les provisions que ha anat recollint per tancar-s’hi a passar l’hivern. Una faula poètica que convida a reflexionar sobre la feina dels artistes.

Frederick és el nou espectacle del grup calellenc Teatre al detall, de Txell Botey i Xavi Idàñez, que el dramaturg Jordi Palet ha adaptat del conte de Leo Lionni, escrit fa 60 anys, i que dirigeix Toti Toronell. És una producció de teatre familiar que suposa un gir en el format que han presentat en els últims anys: trenca la barrera de l’escenografia clàssica convidant al públic a participar d’una història que s’envolta de màgia i fantasia.

Fem una proposta per a un públic molt reduït, de 70 persones per cada passi, que acaba formant part de l’espectacle (…) Plantegem un recorregut a seguir i això li dona un caràcter immersiu (…) Quant a les edats, penso que poden venir infants a partir de 5 anys.

Xavi Idàñez s’ha encarregat de la direcció musical de l’obra i de compondre algunes de les peces, com ara Tots som primavera que interpreta la filla gran dels dos, Nora Idàñez Botey. La il·luminació i la coreografia són altres aspectes sempre molt cuidats en les produccions de la companyia calellenca, en aquest cas amb un to poètic.

Sempre intentem que tot estigui molt cuidat, no ho entendríem d’altra manera. Ens sembla que els nens es mereixen que se’ls desperti la imaginació, la fantasia i mons diferents, més enllà de les pantalles i les televisions.

És l’espectacle més íntim i personal dels 19 anys de trajectòria de Teatre al detall damunt (o no) dels escenaris. Es va preestrenar al festival Micròmetre de Pineda de Mar i el pròxim mes de febrer es podrà veure en el marc del cicle Escena Calella. Serà el dissabte 24 de febrer i les entrades estan a la venda al portal entrapolis.com al preu de 5 euros. Es faran dos passis, a les 18.30h i a les 19.30h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *