El PACMA reivindica un tram de platja per a gossos a Calella

2016-08-10-PHOTO-00007895

El partit animalista no descarta fer una campanya de recollida de signatures per exigir al Govern Municipal que persones i mascotes puguin fer ús compartit d’un tram de platja. Anna Maria Soler, membre del PACMA Maresme, ha dit en una entrevista a Ràdio Calella TV que és una incongruència que aquesta prohibició es mantingui en una ciutat declarada amiga dels animals, quan en poblacions veïnes la tendència és a permetre’n el bany.

El PACMA assenyala que la prohibició d’accés dels animals de companyia a la platja de Calella és una de les mancances que té una ciutat que, en moltes ocasions ha dit Anna Maria Soler, ha demostrat un alt grau de sensibilitat envers els animals.

“Una de les mancances que té Calella com a ciutat amiga dels animals és que no es deixa que els gossos vagin a la platja. Si està censat i paga els impostos, l’animal és un ciutadà més al que se li estan negant els drets”, lamenta Soler.

La representant del partit animalista s’ha referit a l’exemple d’altres ciutats costaneres com Barcelona, o la veïna Sant Pol de Mar, que aquest estiu han obert platges per a gossos.

Assegura que una decisió en aquesta línia afavoriria el posicionament de Calella com a destinació de turisme familiar perquè molts propietaris trien on passar les vacances en funció de les restriccions que s’imposen, tant a nivell públic com privat.

A tot això, Anna Maria Soler ha avançat la possibilitat d’iniciar una campanya de recollida de signatures per exigir que es faci un replantejament a nivell polític. “Les coses amb bona voluntat es poden fer (…) No descartem en un futur iniciar una recollida de signatures per demanar a l’Ajuntament l’obertura d’una platja per a gossos”, ha apuntat.

El PACMA s’emplaça a parlar amb altres ciutadans i col·lectius amb qui comparteixen reivindicació abans de prendre la decisió d’iniciar la campanya de recollida de suports.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat