El parquet a punt per al Memorial Pumarola

Aquest diumenge se celebra la 29a edició del “Memorial Pumarola”, en què s’homenatja l’equip júnior femení del Club Bàsquet Calella. L’equip estrenarà parquet en aquest partit que servirà per preparar la temporada vinent d’avant del CB Cornellà, el Gramenet BC i la UE Mataró.

El Memorial Pumarola que tindrà lloc aquest diumenge al Pavelló del Parc Dalmau, aplegarà tres rivals que competiran aquesta temporada a interterritorial. Aquests són el CB Cornellà, el Gramenet BC, la UE Mataró i el CB Calella. Ens ho explica Àlex Moral, entrenador del CB Calella.

El memorial commemora la temporada que va fer la temporada passada el júnior femení. Venen 3 equips de la categoria júnior femení interterritorial. Ve el Gramenet BC, CB Cornellà i la UE Mataró, al matí farem dos partits de semifinals. Primer Cornellà i Mataró es trobaran primer i, nosaltres ens trobarem contra el Gramanet. A les 16.00 h el 3r i 4t lloc i a les 18.00 h la final prevista.

Aquesta jornada de partits també servirà per fer una prova de cara a la nova temporada i ho faran debutant amb el nou parquet. Avui mateix ja faran la primera prova, diu Moral.

A part de ser el Memorial i una commemoració a la temporada és pretemporada pura i dura. Al final fem el salt a la categoria SOTS21 femení però la majoria de jugadores són júniors, llavors hem convocat a tres equips de la categoria júnior interterritorial que era una superior a la que vam jugar nosaltres a la temporada passada. Serveix de pretemporada, és el primer test que farem.

Un repte per les verd i taronja que començarà estrenant el nou parquet del Pavelló.

L’espera s’ha fet llarga, estem desitjant poder estrenar-lo. Portem un parell de setmanes entrenant a la Muntanyeta, les instal·lacions estan molt bé però la pista per jugar a bàsquet és complicada. Estem desitjant tornar a casa nostra i amb aquest nou calçat que portarem. El parquet és un hàndicap a favor sempre. Desitgem ja provar-lo diumenge.

Aquest diumenge des de les 10.00 fins a les 18.00 h -hora de la final – al Pavelló Municipal del Parc Dalmau.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *