El Peix Irisat portarà moltes sorpreses a Calella

Aquest divendres a les 17.00h La Companyia Tanaka Teatre porta al passeig Manuel Puigvert un espectacle pels nens i nenes de més de 3 anys.

Ens ho explica Elsa Lluch, actriu i directora de Tanaka Teatre.

Farem el peix Irisat que és una obra de teatre i titelles per tots els públics. Alguns pares i mares coneixeran la història del peix Irisat perquè està inspirat en l’àlbum il·lustrat de Marcus Pfister. De fet coneixeran la primera història que és aquella on el peix Irisat aprèn a compartir a través de repartir les seves escates brillants. Però el que potser serà una sorpresa és que aquest il·lustrador va fer una col·lecció de diferents d’històries sobre el fons marí sobre el peix Irisat i que algunes les veuran també en escena.

Una tarda de sorpreses per explicar com és el fons marí i conèixer alguns dels seus personatges com el calamar, les meduses, el peix llanterna o els dels nyanyus i una tortuga marina. I tot això, a través de tres històries enllaçades per la Mar una humana que és al fons del mar, qui ens descobrirà valors o fins i tot com passar un mal de panxa o passar les nostres pors, diu Lluch.

És per petits i grans. En tots els espectacles de Tanaka Teatre pensem que en el moment de gaudir d’una obra de teatre és pels petits una gran experiència i per tota la família. Si fem somriure i riure als pares, els petits també riuran encara que no entenguin tots els gags d’humor perquè alguns van dedicats als pares, “guiños” i records musicals de les èpoques de quan els grans eren els petits. Si els grans s’ho passen bé els petits encara més.

Un viatge marí i refrescant amb totes les criatures del fons del mar on hi haurà moltes sorpreses, fins i tot, bombolles.

Compartir

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Bones,
    Veig que a la publicació de l’espectacle El peix irisat indiqueu que es realitzarà a les sis però no és correcte. És a les cinc.

    Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *