L’associació Vòlei Platja Calella organitza la segona edició del torneig Voley Family

Tres dels membres de l’entitat esportiva van passar pel programa La Banqueta per donar detalls de la competició que tindrà lloc dissabte a partir de les deu del matí a la Platja Gran de Calella.

Aquest dissabte al matí es disputarà a la Platja Gran el torneig estiuenc que reuneix als socis del Vòlei Platja Calella. Competiran per categories d’edat i podran fer-ho també en família. Els formats de competició seran els habituals: equips de dos i de quatre jugadors.

Xavi Alonso, president de l’associació Vòlei Platja Calella, ha explicat en una entrevista al programa La Banqueta quin és l’objectiu del torneig.

Uns dels objectius és crear un ambient familiar però que també hi hagi competició, és a dir, que quan la pilota sigui a l’aire la intenció sigui entrar-la al camp contrari.”

Els organitzadors esperen que hi hagi una alta participació al torneig i no descarten, més endavant, organitzar altres esdeveniments oberts a tothom.

El president de l’Associació Vòlei Platja Calella va explicar que l’entitat està creixent a nivell social per la incorporació de nous joves jugadors. Fins al punt que, aquest estiu, s’han instal·lat més camps de joc a la platja.

Hem aconseguit que tinguem tres camps més, per tant ja tenim set camps a la zona. En un parell d’anys vista hi ha noves accions a realitzar. Una altra cosa positiva d’aquest any és que tenim una dutxa que no teníem i la projecció és que l’entitat pugui tenir una zona il·luminada per augmentar el temps de pràctica,  ja que durant el dia és més difícil.”

L’entitat ha creat dos nous grups de formació esportiva: un d’adults que s’introdueixen al vòlei i un altre de minivolei per a nens i nenes a partir de 4 anys que també s’inicien a l’esport i ho fan amb la pràctica d’activitats lúdiques.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *