El període de consulta del cens electoral s’obre a partir de dilluns

Totes les persones majors d’edat i inscrites al cens electoral, tant si es viu a Catalunya com a l’estranger, podran votar a les eleccions al Parlament de Catalunya convocades pel diumenge 12 de maig. També si es sol·licita fer-ho per Correu. En qualsevol cas, a partir de dilluns 25 de març i fins l’1 d’abril, es podran consultar les llistes a l’Ajuntament de Calella. Presencialment o telemàticament, i sempre prèvia identificació.

El període de consulta del cens electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig s’obre a partir de dilluns. Les llistes estaran disponibles fins l’1 d’abril per comprovar que s’hi està inscrit o presentar-hi reclamacions. Es contemplen tres casuístiques:

-Errors en les dades personals
-Canvi de domicili en la mateixa ciutat
-Omissió indeguda

El cens electoral per als pròxims comicis estan actualitzats a data de 31 de gener del 2024. La consulta està habilitada de forma presencial a la seu de l’Ajuntament de Calella i també es podrà realitzar telemàticament mitjançant l’adreça https://sede.ine.gob.es. Caldrà identificar-se prèviament.

És imprescindible figurar al cens electoral per votar. Es recomana especialment a les persones que podran fer-ho per primera vegada i als que han tingut algun tipus de problema amb les dades en les darreres eleccions.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *