El període de preinscripció escolar arrenca avui només de forma telemàtica

ENTRADA ESCOLA FAR

Aquest dilluns 15 de març arrenca el període de preinscripció per al segon cicle d’educació infantil i primària, que s’allargarà fins el 24 de març. A Calella, la gestió de les sol·licituds es farà des dels propis centres. És a dir, Escola La Minerva, El Far, Escola Pia i Escola Freta; però a diferència d’altres anys, les famílies hauran de fer els tràmits en línia. La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa el portal Preinscripció 2021-2022 que permet conèixer tota la oferta educativa que hi ha al territori, fer la tria i bolcar tota la documentació que és necessària. Bàsicament, el llibre de família i el DNI del pare, de la mare o del tutor legal de l’alumne. Qui no disposi dels mitjans podran acudir a l’Oficina Municipal d’Escolarització de Calella.

L’Oficina Municipal d’Escolarització que hi ha a les dependències municipals de la Fàbrica Llobet-Guri assessoraran i acompanyaran a les famílies que no puguin realitzar la preinscripció telemàtica. Caldrà que demanin cita prèvia (telèfon 93 769 08 36 o per correu electrònic aj035.ensenyament@calella.cat).

Avui arrenca el procés per al segon cicle d’educació infantil i primària, fins el 24 de març. A partir de dimecres 17 de març i fins el 24 de març, per als alumnes que comencen educació secundària obligatòria.

El calendari estableix que entre el 25 i 26 de març es faci el lliurament de la documentació necessària i que de cara al 19 d’abril es publiquin les llistes de sol·licitud amb la puntuació provisional. L’endemà es podran començar a presentar al·legacions, que s’hauran resolt abans del 30 d’abril. En el cas d’empat, el sorteig es farà el 5 de maig als serveis centrals del Departament d’Educació perquè dos dies després es pugui presentar ja la llista ordenada. A principis de juny ja es farà públic el llistat d’alumnes admesos i la llista d’espera.
La matriculació al centre escolar assignat es farà entre el 14 i el 18 de juny. Educació informa que aquest procés també es farà de forma virtual per evitar aglomeracions als centres.

La preinscripció dels estudis postobligatoris, al maig

Els alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i d’arts plàstiques hauran de presentar la seva preinscripció de l’11 al 17 de maig. En el cas dels que vulguin iniciar estudis formatius de grau superior, el període començarà el 25 de maig i s’allargarà una setmana.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *