El periodista calellenc Saül Gordillo és el nou director de Catalunya Ràdio

Assumeix el repte més important de la seva carrera amb molta responsabilitat però alhora amb molta il·lusió i moltes ganes, i amb l’objectiu d’intentar recuperar el lideratge d’audiència i mantenir la qualitat de Catalunya Ràdio.

Saül Gordillo ha comentat que aquest és el repte més important de la seva trajectòria periodística fins al moment, i l’assumeix en un moment històric transcendental per Catalunya i després d’un període on a l’emissora ho hi ha hagut director i els professionals sols han sabut mantenir els nivells d’audiència, lideratge i compromís habituals. Gordillo: “És el repte professional més important que he assumit en la meva trajectòria periodística que assumeixo amb molta responsabilitat però alhora amb molta il·lusió i moltes ganes de posar el meu granet de sorra en aquest projecte important de la ràdio pública a Catalunya Ràdio, a les emissores de la Generalitat, amb l’objectiu d’intentar recuperar el lideratge d’audiència i de mantenir els estàndards i la qualitat, rigor, i preservar la vocació de servei públic que té Catalunya Ràdio“.

El periodista ha recordat que la seva trajectòria professional en molts casos ha estat lligada a la ciutat de Calella, on va néixer i hi viu. “Jo estic content de reivindicar sempre el nom de la ciutat i la meva procedència, i la ciutat on vaig néixer, on visc i on tinc família i amics, que té mitjans locals, i té un teixit on he fet coses en l’àmbit de la comunicació, i on hi ha una forta activitat vinculada als internautes i a la Llopasfera, on els els últims anys he intervingut -no sempre amb la intensitat que m’hauria agradat però he mantingut aquest vincle- i la veritat és que em sento molt apreciat i estimat. I Calella té aquesta dimensió, que és una ciutat però on tots ens coneixem, ens saludem, i aquest escalf el perceps fàcilment“, ha dit Saül Gordillo.

Saül Gordillo s’ha mostrat receptiu a poder establir mecanismes de col·laboració entre Catalunya Ràdio i emissores del món local com Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *