Premi per al programa calellenc de Servei de Suport Immediat a Domicili

El Servei de Suport Immediat a Domicili (SSID) que es desenvolupa a l’Hospital Sant Jaume de Calella serà reconegut amb el Premi a l’Excel·lència en Integració Assistencial que aquest vespre concedirà la Fundació Avedis Donabedian, vinculada a l’Institut Universitari de la UAB. El servei ofereix atenció domiciliària a malalts en situació de final de vida mitjançant un treballador familiar. El lliurament es farà en la gala que tindrà lloc al Palau de la Música Catalana.

Una delegació amb representants de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) recolliran aquest vespre el Premi a l’Excel·lència en Integració Assistencial que la Fundació Avedis Donabedian ha decidit atorgar al programa d’atenció domiciliària per a malalts en situació de final de vida. Complementari al que ofereix el PADES, el servei està finançat per l’AVAH, amb el suport d’Oncolliga.

“El SSID redueix estades hospitalàries, reingressos o anades a urgències. És un treball socialment positiu per al pacient i la família, però a més evita despesa sanitària directa”, ha destacat el president de l’AVAH, Josep Puig.

El SSID funciona amb un cuidador especialitzat que es desplaça als domicilis per mantenir l’atenció al malalt. Aquesta és la principal despesa que finança l’AVAH, gràcies als donatius que rep.

Josep Puig ha destacat la importància del reconeixement que es rebrà aquest vespre. “Que un organisme completament acreditat en la sanitat catalana doni un premi a un dels nostres programes equival a obtenir una ISO”, ha afirmat.

Els Premis a la Qualitat de la Fundació Avedis Donabedian s’entregaran aquest vespre en una gala que tindrà lloc al Palau de la Música Catalana (20.00h).

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *