El Pla Director del Parc Dalmau, al Consell Municipal de Medi Ambient

Parc Dalmau, ahir

El desenvolupament del Pla Director del Parc Dalmau durant els propers mesos ha estat un dels temes abordats al primer Consell Municipal de Medi Ambient d’aquest mandat celebrat aquest dimarts.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Calella, Marc Buch, ha explicat que el Pla Director del Parc Dalmau té 2 fases i una de les primeres conclusions és que s’ha d’intervenir de manera més immediata a la part més ornamental del parc, és a dir, a les zones enjardinades: “Ha estat per un costat un recull històric des del minut zero fins a l’actualitat sobre quines intervencions s’han fet, els diversos projectes per veure què és original i què no. També s’ha fet una valoració de quin és l’estat de la vegetació, tant de la part forestal com de la part de jardí, a partir d’aquí s’han tret conclusions per posar els punts a millorar. La part que necessita una renovació més important és l’ornamental”.

En tot cas, Buch anuncia que la intenció de l’equip de Govern és fer abans d’acabar el mandat una actuació prou important i contundent al Parc Dalmau.

D’altra banda, Marc Buch va explicar als assistents al Consell Municipal de Medi Ambient que una de les prioritats de la seva àrea és mantenir en condicions òptimes les rieres i torrents del municipi. En aquest sentit, ha anunciat que la partida destinada a la neteja i manteniment de les rieres s’ha doblat passant dels 9.000 als 18.000 euros: “Per un costat tenim les neteja de les rieres que hem duplicat la partida de 9 mil a 18 mil euros amb fons propis. En fem una aposta ferma per mantenir netes les rieres i torrents. Aquesta neteja serà de tots els marges i vegetació i adequació dels camins i dels marges de les rieres i torrents perquè es trobin en les millors condicions possibles”.

Marc Buch es mostra satisfet de l’assistència -una trentena de persones- i de les aportacions que han fet els ciutadans al que ha estat el seu primer Consell Municipal de Medi Ambient com a regidor.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *