L’ONG calellenca Connect Destiny demana donacions per a l’Índia

material india

La Covid ha desbordat per complet el sistema sanitari de l’Índia. La situació és d’una gravetat extrema amb xifres rècord al món de contagis de Covid i de mort diaris, que la setmana passada ja superaven en un dia els 4.000. Avui el programa La Ciutat ha parlat amb una calellenca que viu a l’Índia, Cecília Castellà, fundadora de l’ONG Connect Destiny. Castellà que ha explicat que la mutació al país està afectant la població d’entre 30 i 50 anys i que persones vacunades estan ingressant als hospitals. Diu que la situació és molt fràgil complicada, amb un sistema sanitari amb 3 pacients per llit.

Castellà ha relatat que la situació que pateixen, és similar a la que vam viure a Catalunya al mes de març de 2020, amb la diferència que l’Índia és un país sense recursos i amb un problema endèmic de pobresa.

La primera onada que vau tenir a Catalunya o Espanya, no era tan diferent de la situació d’ara aquí. El problema és que aquí tenim manca de recursos, sense una bona coordinació, no tenim prou places als hospitals, no tenim oxigen… però el més greu és el problema de coordinació que està havent-hi.

La situació desesperada de l’Índia ha portat diversos països a enviar carregaments d’ajuda. De fet Castellà ha emplaçat a tothom a fer donacions i ha demanat fer-ho a través de grans ONG amb garanties i rigorositat, com ho és Vicenç Ferrer. Aquesta setmana l’ONG ha enviat, juntament amb Open Arms, 20 tones de material sanitari.

Calella és Vicenç Ferrer. Si us plau si heu de fer donacions feu-ho a través d’ells. Són la garantia, molta gent s’està aprofitant. Estan fent enviaments d’oxigen, menjar… ara amb Open Arms estan preparant un segon avió on s’accepten donacions d’empreses i particulars. Per tant demano que tothom qui pugui ajudi.

Castellà ha apuntat que per fer donacions individuals a la Fundació Vicenç Ferrer es pot enviar un correu a ifolgado@fundacionvicenteferrer.org. Per donacions de material sanitari es poden adreçar a Oxigeno@fundacionvicenteferrer.org. Per a qualsevol altre dubte es pot enviar un correu a connectdestinyorg@gmail.com o visitar l’Instagram de la seva fundació @connectdestinyorg.

Recupera l’entrevista a Cecília Castellà: 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat