El Ple de l’Ajuntament de Calella es reuneix aquesta tarda per tancar el mandat municipal

La sessió extraordinària del Ple Municipal arrencarà a les 19.50h i es podrà seguir per Ràdio Calella TV en retransmissió en directe pel 107.9FM i en streaming per radiocalella.cat.

Els 17 regidors i regidores de la Corporació Municipal s’acomiadaran avui de l’activitat plenària, amb la sessió de tancament del mandat que només incorpora dos punts de tràmit a l’ordre del dia. Començarà a les 19.50h i es podrà seguir en directe per Ràdio Calella TV

Els càrrecs electes es renovaran amb la sessió de constitució de la nova Corporació Municipal, aquest dissabte al migdia. Prendran possessió els nous regidors i regidores sortits de les eleccions municipals del 26 de maig i s’escollirà el nou batlle o batllesa entre les candidatures que es presentin. Una d’elles està confirmada, la de l’alcaldessa en funcions, Montserrat Candini, que serà proposada per Junts per Calella i el PSC després que arribessin a un pacte per reeditar el Govern.

La candidatura que, en primera volta, aconsegueixi la majoria absoluta, serà proclamada automàticament. En cas d’empat, l’alcaldia anirà a parar a mans de la candidata de la llista més votada a les urnes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *