ERC ha presentat el planter d’alcaldables del Maresme

Esquerra Republicana ha presentat a l’Espai Mercat els seus alcaldables de la comarca del Maresme, que concorreran en les pròximes eleccions municipals. A l’acte també hi ha estat present el diputat d’ERC al Congrés, Joan Tardà.

L’alcaldable a ERC Calella, Xavier Ponsdomènech, juntament amb Míriam Sellés han presentat l’acte on s’han presentat la resta d’alcaldables pel Maresme.

A la presentació Josep Pena, President d’ERC al Maresme, ha exposat els objectius ‘30 de 30’ són els alcaldes i alcaldesses que esperen obtenir a la comarca per fer ‘un Maresme republicà’.

Joan Tardà, diputat d’ERC al Congrés, que ha aprofitat per fer una visita al Mercat Municipal, ha assegurat que ‘veu un planter extraordinari’ així mateix, ha dit que Ponsdomènech ‘és un gran candidat’.

És extraordinari. A més Esquerra Republicana farà trenta candidatures que es correspon amb els 30 municipis de la comarca. De manera que estem molt satisfets, molt contents i sobretot molt il·lusionats.
Crec que és un magnífic candidat, té molt assumits els valors republicans i és una persona jove, preparada.. Trobo que és un gran candidat.

Entre ells, també hi era Mònica Palacín, diputada i, els alcaldables Francesc Teixidó -mataroní- i Rosa Funtané de Montgat, entre altres.

La presentació s’ha fet a l’Espai Mercat a les 19.00h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *