El Ple Municipal es reuneix per a l’última sessió ordinària del 2022

L’Ajuntament de Calella tancarà l’activitat plenària del 2022 amb la sessió ordinària de desembre que l’alcalde ha convocat per aquest dijous a la tarda, en retransmissió en directe per Ràdio Calella TV a partir de les 17.30h. L’ordre del dia inclou un total de nou punts, entre els quals destaca la proposta de modificació del Pla General d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) amb diversos objectius. Per la via d’urgència, també s’hi ha incorporat la proposta de delegació a Gestvia del projecte constructiu de l’aparcament de Can Saleta que ha de donar servei a l’ampliat hospital comarcal Sant Jaume, dins dels acords entre el Departament de Salut i l’Ajuntament de Calella.

El ple arrencarà amb el debat sobre la declaració de la balustrada del Passeig Manuel Puigvert com a Bé Cultural d’Interès Local (BCIL). Li seguirà la proposta de modificació del POUM en diversos supòsits. D’una banda, per formalitzar el canvi d’usos de la planta -2 del sector urbanístic del Mujal perquè l’espai s’integri al futur museu on es conservaran i exposaran els vestigis de la vil·la romana de Calella. De l’altra, per facilitar el canvi d’usos a residencials dels locals comercials en planta baixa perquè es puguin destinar a habitatges dotacionals de lloguer assequible.

Segons l’ordre del dia, el plenari votarà si aprova o no el plec de clàusules de la concessió del bar La Gàbia del Passeig Manuel Puigvert, pronunciant-se també sobre la proposta d’execució de la sentència judicial sobre l’explotació de la guingueta de platja que queda a tocar del pont de fusta de la Riera Capaspre.

El grup municipal de Junts per Calella-PDeCAT hi presenta una moció per instar a l’impuls del municipalisme i la seva conciutadania.

Tal com va avançar ahir Ràdio Calella TV, per la via d’urgència, s’ha acordat incorporar a l’ordre del dia el dictàmen per delegar a Gestvia el projecte de construcció de l’aparcament de Can Saleta. La proposta que se sotmetrà a votació dels grups polítics municipals consisteix en què sigui Gestvia qui l’assumeixi i faci els encàrrecs que se’n derivin, començant per la redacció del projecte que permetrà determinar les característiques tècniques de la infraestructura i el seu cost exacte. Les estimacions actuals apunten que tindria capacitat per a 420 places d’aparcament i que caldria invertiri poc menys de 4 milions d’euros.

La sessió ordinària del Ple Municipal acabarà amb el torn de precs i preguntes. Es podrà seguir en directe per Ràdio Calella TV, en retransmissió en directe a partir de les 17.30h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *