El portaveu de Junts visita la Fira de Calella i l’Alt Maresme

L’equip de Junts per Catalunya de Calella ha fet d’amfitrió de la visita del portaveu parlamentari del partit, Josep Rius, a la Fira de Calella i l’Alt Maresme. En un matí de diumenge assolellat i esplèndid, ha tingut l’oportunitat de passejar-se pel recinte firal i descobrir-lo. Ha destinat pràcticament tot el seu temps a les entitats que s’expliquen a la mostra i hi aporten activitat. Rius se n’ha quedat molt sorprès i, fins i tot, s’ha compromès a tornar a Calella per un esdeveniment relacionat amb una de les seves grans afeccions.

El portaveu de Junts ha estat acompanyat en tot moment de Josep Grima i el president local del partit, Josep Puig, a més de Lídia Pidemunt, que s’ha confirmat com una de les integrants de la candidatura que presentaran a les eleccions municipals del 2023. S’ha interessat especialment per la participació de les entitats locals a la mostra, aturant-se a cada estand per conèixer quina activitat fan i les seves inquietuds.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Rius ha reconegut que l’ha sorprès la riquesa associativa local. I ha explicat el compromís que ha agafat amb Foto-Film Calella, que a la fira hi té estand a més d’una exposició de les fotografies seleccionades pel Trofeu Rafel Carpinell.

Calella, una vila de 19.000 habitants, té una vitalitat associativa enorme que toca des de la gent gran, els animals, la discapacitat o la música. M’he quedat molt sorprès i no puc més que felicitar-vos (…) Hi ha un aspecte que m’agrada molt com és la fotografia i Foto-Film m’ha dit que fan activitats que s’allarguen durant un mes, i a l’abril tornaré a ser aquí.

Rius també s’ha pronunciat sobre l’anunci del nou candidat de Junts a les municipals del 28 de maig del 2023. Ha explicat que la incorporació de l’alcalde Marc Buch al seu projecte exemplifica la determinació de ser un partit que uneix persones i sensibilitats diverses amb un mateix objectiu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *