El PP de Calella també recollirà firmes contra els indults

La vicesecretària d’Organizació del PP, Ana Beltrán, en el tret de sortida de la campanya de recollida de signatures
La vicesecretària d’Organizació del PP, Ana Beltrán, en el tret de sortida de la campanya de recollida de signatures

L’ofensiva del PP en contra de la mesura de gràcia que podria concedir el Govern espanyol per indultar als presos polítics independentistes també arriba a Calella. L’agrupació local no sortirà al carrer per demanar firmes en contra, però sí recollirà les de qui vulgui donar-hi suport. Així ho ha confirmat el president del PP de Calella, Miquel Campoy.

Com va fer amb l’Estatut del 2006, el PP ha iniciat una campanya de recollida de signatures al conjunt de l’Estat espanyol en contra dels indults als presos polítics independentistes. A Calella no es faran accions al carrer però l’agrupació local sí en farà comunicació i participarà en l’objectiu d’aconseguir quantes més firmes millor per mostrar el rebuig a la mesura que es podria confirmar en les pròximes setmanes. A més de la recollida presencial, el PP també ha possibilitat que la ciutadania es pugui adherir a la iniciativa a través de la plataforma Change.org.

El president del PP de Calella, Miquel Campoy, ha explicat que s’han rebut instruccions directes des de Barcelona.

Campanya com a tal, no en farem. Sí que tenim instruccions des de Barcelona perquè fem la comunicació i qui vulgui signar ho faci, i enviar el document (…) Si muntarem parada al mercat, en principi no està previst.

A Calella, el PP no podrà presentar moció en contra dels indults perquè no té representació municipal. A més, s’ha convocat una manifestació a Madrid, per al 13 de juny, a la qual també hi assistiran els màxims representants de VOX i Ciutadans.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat