El PP entrarà al govern de majoria absoluta de Pineda de Mar

“Pineda de Mar necessita més mirades i aportacions plurals que sumin als eixos del Pla d’Actuació Municipal”. Són les paraules de l’alcalde pinedenc Xavier Amor que recull el comunicat que el govern amb majoria absoluta del PSC ha emès aquest matí informant que incorpora el PP a l’executiu. L’únic regidor popular, Diego Sánchez, entrarà al govern ocupant les carteres de Seguretat ciutadana i Mobilitat, que depenent directament de la primera tinença d’alcaldia que ostenta Sílvia Biosca. Es farà efectiu en el pròxim ple municipal del mes de desembre.

El popular Diego Sánchez serà el regidor número 14 del govern del PSC a l’Ajuntament de Pineda de Mar, que ja té majoria absoluta. Les negociacions que ha mantingut en les últimes setmanes amb l’alcalde Xavier Amor han donat fruïts i els ha permès segellar un acord personal i basat en la confiança mútua, segons tots dos han vingut a assegurar.

“Això no va de partits polítics, sinó de Pineda de Mar”, s’afirma en el comunicat que el govern socialista ha emès aquest matí, en què informa que la incorporació de Sánchez es farà efectiva en el pròxim ple municipal del mes de desembre. A l’oposició hi quedaran els grups municipals d’Esquerra Republicana, que té quatre regidors; Junts per Pineda, amb dos regidors; i Pineda en Comú Podem, amb un regidor.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *