Entrades a la venda pels pastorets en concert dramatitzat

Joventut Artística porta als escenaris un concert dramatitzat de l’”Estel de Natzaret”, una adaptació innovadora impulsada a causa de les obres a l’Orfeó. Les entrades es poden adquirir a la pàgina web joventutartistica.com o bé a taquilla 45 minuts abans de començar la funció a l’Orfeó. Els preus oscil·len entre els 10 i 5 euros. La primera representació serà el 25 de desembre i se’n faran un total de 6.

Tornen els pastorets al Teatre Orfeó. Ja s’han posat a la venda les entrades per la funció. Enguany serà un concert dramatitzat de l’Estel de Natzaret, una versió recital del text de Ramon Pàmies que s’estrenarà el dia de Nadal. Es tracta d’una nova proposta que trenca amb la tradicionalitat, ja que després de les representacions dels pastorets, l’Orfeó haurà d’abaixar el teló per obres. El paviment de fusta del teatre s’està enfonsant i, per aquest motiu, s’ha optat per aquesta adaptació innovadora que s’ha fet en pocs teatres. La direcció ha anat a càrrec de Maria Vives, que ha explicat a Ràdio Calella Televisió la complexitat de l’obra i el caràcter innovador que presenta:

Les entrades ja es poden adquirir a la web de Joventut Artística. També es poden comprar a la taquilla 45 minuts abans de la funció. El preu per a socis és de 8 €, no socis són 10 € i els menors de 25 anys tenen un preu especial de 5 €.

La primera funció de L’Estel de Natzaret “concert dramatitzat” serà el 25 de desembre a les 20 h i el 27 i 28 es representarà a les 21 h. El 30 de desembre hi haurà una funció matinal a les 11 h i el 6 de gener a les 20 h. L’última funció serà el 7 de gener a les 18 h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *