L’obra de Sant Pere continuarà fins a mar

El tram de Sant Pere, entre Sant Antoni i Bruguera, s'ha reobert al trànsit aquesta setmana
El tram de Sant Pere, entre Sant Antoni i Bruguera, s'ha reobert al trànsit aquesta setmana

Aquesta setmana s’ha reobert al trànsit el tram de carrer Sant Pere entre Sant Antoni i Bruguera un cop enllestides les obres de renovació que han inclòs la substitució de les xarxes de sanejament i de pluvials. Urbanísticament, s’hi ha donat el mateix tractament que el carrer Bruguera, eliminant les barreres arquitectòniques. El tinent d’Alcaldia de Territori, Marc Buch, ha avançat a Ràdio Calella TV que s’ha començat a treballar en el projecte per completar l’actuació fins al carrer Anselm Clavé.

La intervenció contemplarà la substitució dels canals pluvials perquè tinguin la suficient capacitat com per recollir l’aigua en dies de precipitacions intenses com les ocorregudes la setmana passada. I se la conduirà fins a mar, seguint el cicle natural de l’aigua.

En el cas de la xarxa de pluvials, l’objectiu final és recollir l’aigua de tot el tram de Sant Pere perquè vagin a parar a la mar. Per això, ens falta acabar el carrer, de Bruguera a Anselm Clavé, passant per sota de les vies del tren. I aquest és el projecte que ja hem encarregat i tenim calendaritzat.

La urbanització superficial serà la mateix que a la part alta del carrer, integrant-se estèticament també a Bruguera.

Seguirà la línia del carrer, amb voreres molt amples i sense barreres arquitectòniques, amb un pas central per a vehicles. També s’haurà de fer la substitució del clavegueram i la instal·lació de la xarxa de pluvials.

L’obra es farà l’any vinent, tal com ha anunciat el tinent d’Alcaldia de Territori, qui ha recordat que hi ha altres projectes pendents, que s’activaran passat l’estiu, com la supressió de barreres arquitectòniques en onze cruïlles de la ciutat. La intervenció es finançarà amb els 125.000 euros de la convocatòria del Pressupost Participatiu del 2020.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat