El PP favorable al Museu del Turisme però pendent de saber com es gestionarà

El PP és l’única formació de l’oposició a l’Ajuntament de Calella que recolza la iniciativa del Museu del Turisme i, dissabte passat, va acudir a la seva inauguració oficial. El portaveu dels populars calellencs, Josep Maria Pérez Basart, qualifica el projecte d’interessant en tant que pioner en el seu àmbit i n’espera que se’n faci una bona difusió, especialment entre les escoles, perquè ha de ser eina de transmissió de coneixement.

Pérez Basart ha valorat positivament l’“austeritat” aplicada en la realització del projecte i demana que sigui aquesta tònica la que se segueixi a l’hora d’explotar-lo. En tot cas, que no acabi convertint-se en una càrrega econòmica feixuga per a l’Ajuntament de Calella. “Ja que forma part de la Xarxa de Museus, voldríem que l’aportació d’institucions com la Generalitat de Catalunya o la Diputació de Barcelona cobrís les despeses d’explotació o, que en tot cas, la inversió del consistori fos baixa”, ha assenyalat Pérez Basart.

Des del PP de Calella s’espera que el Govern Municipal informi sobre el pla d’explotació de l’equipament museístic ubicat a la Fàbrica Llobet-Guri.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *