ERC critica “les incerteses” que atribueix al Museu del Turisme

Cristina-Gómez

ERC qüestiona la responsabilitat de l’equip de Govern Municipal en la posada en marxa del Museu del Turisme, assegurant que el projecte encara arrossega incerteses vinculades al cost que tindrà la seva gestió en les arques municipals. La portaveu republicana, Cristina Gómez, manté el retret sobre la falta de debat -polític i social- a l’entorn d’un equipament que ha suposat una inversió de més d’un milió d’euros.

Com a principal partit de l’oposició a l’Ajuntament de Calella, ERC defensa que és el seu deure vetllar per les garanties de gestió del Museu del Turisme, a la inauguració del qual no hi van assistir dissabte. Cristina Gómez ha recordat que des de l’anunci de la voluntat de tirar endavant el nou equipament sempre han demanat al Govern Municipal conèixer quines implicacions econòmiques tindria. “A dia d’avui encara tenim incerteses, la qual cosa ens sembla basant greu”, ha manifestat Gómez. “Si això estigués clar, l’equip de Govern seria el primer interessat en deixar les coses clares des d’un inici i desvetllar qualsevol ombra de dubte”, ha afegit la portaveu republicana.

La portaveu d’ERC assenyala que la inversió inicial feta en el Museu del Turisme -de més d’1 milió d’euros- requeria que el projecte es desenvolupés amb una “transparència màxima”, a nivell econòmic i també científic. Diu Gómez que no és per a ells una prioritat i que aposten per “millorar allò que tenim”, en referència al Museu Arxiu Municipal.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat