[Ampliació] El PP Maresme també tria els seus candidats per al 21-D

Ana Vega, les passades eleccions a Malgrat (Foto: malgratcomunicacio)

El Partit Popular ja ha escollit els seus representants definitius per la llistes que es presentaran a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre. Entre ells, cinc noms de la comarca.

Els candidats maresmencs són Gemma Maria Martín-Moreno, regidora de Vilassar de Dalt; Ana Vega, regidora de Malgrat de Mar; Yolanda Laspalas, presidenta del Partit Popular a Cabrera; Jose Manuel López, portaveu del Partit Popular a Mataró; i Montse Silva, vice-secretària d’organització de la comarca.

El president del Partit Popular al Maresme, Diego Sánchez, ha explicat a Ràdio Calella TV les iniciatives que des de la comarca es pretenen impulsar un cop escollits els nous representants del Parlament.

“S’ha de treballar en el pla de mobilitat metropolità que ja vam defensar en el seu moment, aquest desdoblament de la via d’Arenys fins a Tordera. S’ha de treballar també per pacificar la N-II, tal com vam demanar per unanimitat tots els grups municipals representats en el Consell Comarcal. Treballar també en mesures d’ampliar el nombre de Mossos d’Esquadra a la comarca, perquè no es compleix la ràtio de Mosso per habitant a la comarca, etc.”

Tot i així, Sánchez no confia en que els candidats maresmencs surtin escollits, ja que ocupen posicions baixes en la llista electoral. El popular assegura, però, que els diputats defensaran tot el territori i treballaran conjuntament.

“Som conscients que les posicions que ocupen les persones que van a la llista per Barcelona per les pròximes eleccions del 21 de desembre són conscients que no surtiran. Jo desitjaria, tant de bo, que surtissin, però som conscients que no tindrà representació el Maresme en el Parlament però és indiferent. Els diputats que obtinguin la seva acta defensen el territori siguin d’on siguin. Tots els diputats que puguin sortir d’aquestes pròximes eleccions treballen i defensaran el territori en tots els aspectes que els demanem”

Sánchez afirma que afronten la campanya electoral amb il·lusió i que, aquesta vegada, hi haurà “urnes i paperetes de veritat”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *