El PP proposa fer una gestió intel·ligent dels aparcaments públics

Informació actualitzada al moment sobre la disponibilitat de places a les bosses d’aparcament públic que hi ha a Calella. El PP avança que aquesta serà una de les propostes que portarà al programa electoral per a les municipals del 28 de maig, a partir de les quals espera no només recuperar representació a l’Ajuntament de Calella sinó ser peça del nou Govern. L’alcaldable Celine Coronil ha declarat a Ràdio Calella TV que en les pròximes setmanes faran la presentació de la candidatura, de la qual només s’ha confirmat que ella en serà la cap de llista.

La instal·lació de panells digitals que indiquin on hi ha places d’aparcament disponibles permetrà treure trànsit del centre de Calella i reduir els nivells de contaminació. Això és el que defensa el PP, que avança la proposta d’smart parking del seu programa electoral.

Tenim molts pàrquings, però la senyalització es podria reforçar, i d’aquí la nostra proposta. La idea és posar panells informatius a les entrades de la ciutat i ens punts estratègics perquè tothom, fins i tot des d’una APP, pugui accedir. Llavors, evidentment també que hi hagi una millor senyalització vertical.

La proposta del PP és coincident amb la petició que feia aquesta setmana la presidenta de l’Associació Turística de Calella, Sònia Hernández, en una entrevista al programa La Ciutat, en què va també va suggerir que els ingressos per la taxa turística es destinin a reforçar la dinamització de la platja.

L’alcaldable popular, Celine Coronil, que encapçala per primera vegada la llista electoral del partit a Calella, ha explicat que aviat faran la presentació pública de la candidatura, donant a conèixer les persones que l’acompanyaran en la cursa per recuperar la representativitat a la sala de plens de l’Ajuntament de Calella que van perdre a les eleccions del 2019. Ha afirmat que el seu objectiu és entrar al Govern Municipal. S’obren a aliances polítiques amb partits que vulguin “sumar per millorar Calella”.

Si podem entrar a governar seria fantàstic. Crec que el vot estarà molt dividit i això obligarà a arribar a pactes, no es descarten. Entendre’ns és el que necessita Calella per sumar i millorar, i solucionar moltes coses que ara estan estancades.

Coronil ha reaccionat al no majoritari a la seva proposta perquè els comptes de la Generalitat destinessin una partida de 4 milions d’euros per al projecte d’ampliació de l’hospital Sant Jaume.

És un projecte que tots volem, tots ho defensem i ho proposem; però aquesta vegada no ha tingut el suport dels partits, no sé si perquè l’hem plantejat nosaltres. Tots els partits hi han votat en contra, excepte PP i Cs, i algun més. Fins i tot els que governen aquí i s’inflen a dir que l’hospital s’ha d’ampliar i quedar, ens hi han votat en contra.

El grup parlamentari popular havia esmenat el pressupost de la Generalitat per aquest 2023 perquè s’injectessin 4 milions d’euros per encarregar el projecte i iniciar els treballs d’ampliació del centre hospitalari de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *