Joventut Artística farà la primera representació de “L’Estel de Natzaret” per Sant Esteve

Imatge d'arxiu

El grup teatral calellenc posa en escena el text de Ramon Pàmies sobre el naixement de Jesús i que versiona els tradicionals “Pastorets”. Aquest Nadal se’n faran quatre representacions i en l’última, el 13 de gener, hi haurà un quadre còmic interpretat per alguns regidors i regidores de l’Ajuntament de Calella.

Maria Rosa Serra, a la direcció, anuncia algunes novetats en els quadres que succeeixen a l’infern.

L’infern està molt canviat. Tenim la participació dels Udols de Foc que han preparat una sorpresa que ens agrada molt. Els estem molt agraïts i molt contents perquè en tenen moltes ganes.

Joventut Artística ha fet els últims assajos de l’obra, comptant amb un variat i divers elenc, al qual s’hi van incorporant petits actors.

La tarda de Sant Esteve es farà la primera representació de l’Estel de Natzaret (19h) al Teatre Orfeó Calellenc. Les següents seran el diumenge 30 de desembre (18.30h), per Any Nou, l’1 de gener (19h), i el diumenge 13 de gener (19h). En aquest últim passi hi haurà una escena còmica interpretada per alguns regidors i regidores del consistori, que en el seu Betlem particular faran referències sobre l’actualitat.

Les entrades tenen un preu de 10 euros. Els socis de Joventut Artística gaudeixen d’un preu especial de 8 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *