El PP reclama unitat política contra la inseguretat

“El govern sempre ens tindrà al seu costat en matèria de seguretat, lluitar contra la delinqüència i vetllar per la seguretat de tots”. El PP ha fet públic el seu posicionament respecte els darrers fets delictius i violents ocorreguts darrerament a Calella – un intent de robatori amb arma simulada o l’incendi d’un pis amb gent a l’interior – que s’atribueixen a un grup de multireicidents que s’han establert a la ciutat. Coincideix amb la necessitat que es reforci la presència d’efectius del cos de Mossos d’Esquadra i que es garanteixin els recursos econòmics perquè l’Ajuntament pugui afrontar la despesa extraordinària dels serveis de la Policia Local.

En declaracions a Ràdio Calella TV, la regidora Celine Coronil ha exposat que el PP reclama que el Departament d’Interior reforci la plantilla de Mossos d’Esquadra al territori per combatre l’espiral d’actes delictius i violents. Però sobretot, que no es limiti a un operatiu puntual, com es demana per part d’alcaldia.

Ells demanen una acció puntual per part d’Interior, però nosaltres voldríem que fos permanent. Que s’ampliï la plantilla de Mossos d’Esquadra i se’ns adjudiqui una partida econòmica addicional per cobrir les hores extres que han de prestar els agents de la Policia Local.

Amb tot, el PP es posa a disposició de l’alcalde per donar més força a les seves peticions. “Ell és qui governa i qui pren les decisions”, ha indicat Coronil, qui reconeix la valentia de Marc Buch en les seves declaracions. “No podem mentir a la gent. Tothom sap què està passant a Calella i no val tapar-nos els ulls”, ha afegit.

En aquest sentit, reclama unitat política per anar a buscar solucions i aplicar-les.

La gent vol que estiguem units, no ens vol veure barallats perquè les sigles d’uns i d’altres diuen coses diferents. Hem d’estar units i això ho ha de liderar l’alcalde, per unir-nos a tots, i poder dur a terme una acció contundent perquè aquests delinqüents marxin de Calella.

Amb aquest objectiu, el PP anuncia que plantejarà al plenari, aquest dijous 14 de desembre, acordar i fer pública una declaració conjunta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *