El Premi Ciutat de Calella 2020, en suspens

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

La vuitena edició del Premi Ciutat de Calella es fa esperar. La gala d’entrega del guardó corresponent a l’edició del 2020 –la vuitena- s’hauria d’haver celebrat aquest passat cap de setmana, però la situació d’emergència sanitària ho ha impedit, també en aquest cas. De fet, no s’han publicat les bases per presentar candidats, que és el primer pas d’un procés que l’àrea de Participació vol iniciar quan les condicions ho permetin.

En declaracions a Ràdio Calella TV, la regidora Cindy Rando ha explicat que el Govern Municipal mantindrà el mateix format del premi i que, excepte la data per publicar les bases i entregar el guardó, està tot a punt. Fins i tot, quin és el lloc on voldrien celebrar la gala.

No ens hem marcat cap data perquè vam considerar que el més adient era tenir les bases preparades i el lloc pensat, també el format. La data la posarem en funció de l’evolució del Covid-19 i quan es permeti celebrar aquest tipus d’esdeveniments.

La Sala Mozart, un equipament cèntric que ja és propietat de l’Ajuntament, seria l’espai preferit per acollir la gala d’entrega del Premi Ciutat de Calella del 2020 que no es pot descartar del tot que finalment s’hagi de traslladar a l’any vinent. I és que el procés implica un termini inicial per a la presentació de candidatures, la seva oficialització, i un procés final de votació popular que acaba decidint els premiats.

El reconeixement es va instaurar el 2013 amb la voluntat de reconèixer entitats i persones de trajectòria destacada per la seva contribució a fomentar la convivència, la llibertat, la solidaritat o la igualtat a Calella. En les darreres edicions s’ha entregat a Calella-Marxa, l’Agrupació Sardanista o l’equip PADES de l’Hospital de Calella. A nivell individual, a la primera Síndica Municipal, Sílvia López, el desaparegut Josep Maria Lloveras o el doctor Pere Puig.

A continuació podeu escoltar l’entrevista a la regidora de Participació de l’Ajuntament de Calella, Cindy Rando:

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat