El Premi Gaudí del públic s’entregarà a Calella

La presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català durant l’acte d’entrega de les distincions a les sales centenàries del país
La presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català durant l’acte d’entrega de les distincions a les sales centenàries del país

La Gala dels Premis Gaudí es farà a l’Auditori del Fòrum del Centre de Convencions Internacionals de Barcelona, el pròxim 21 de març; però es descentralitzarà en el cas d’un dels guardons que decideix el públic. L’Acadèmia del Cinema Català ha apostat perquè s’entregui a la Sala Mozart, que és una de les sales centenàries del país que van ser distingides aquest passat estiu. Els Premi Gaudí a la millor pel·lícula del 2020 es donarà a conèixer des de Calella.

Aquest dimecres s’ha obert el període de votació popular dels XIII Premis Gaudí que concedeix l’Acadèmia del Cinema Català. S’hi pot participar al web premidelpublic.premisgaudi.cat i hi ha temps fins el 15 de març.

Les nominades són L’ofrena, La dona il·legal, La vampira de Barcelona i Les dues nits d’ahir. Aquest premi s’entregarà a la Sala Mozart de Calella.

En el cas dels títols en llengua no catalana són Adú, La boda de Rosa, Las Niñas i Sentimental.

Premis per als participants a la votació popular

Entre tots els votants, l’Acadèmia del Cinema Català sortejarà dos premis: una targeta VIP doble per anar al cine tot l’any i una subscripció anual a Filmin.cat per veure cinema online tot l’any, més una subscripció semestral a l’edició digital de La Vanguardia. També s’obsequiaran els dos guanyadors del sorteig amb dos lots de vins DO Catalunya.

A més, els primers 300 participants s’enduran una subscripció de 30 dies a Filmin.cat i entraran en el sorteig d’una entrada doble per assistir a la Gala dels XIII Premis Gaudí, el proper diumenge 21 de març.

La cerimònia tindrà lloc a Barcelona i estarà produïda per El Terrat. Televisió de Catalunya serà responsable de la realització audiovisual de la cerimònia i s’emetrà en directe per TV3.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat