El president de l’Associació de Veïns de Codina mostra el seu descontentament amb el govern municipal

Miguel Martínez, el president de l’entitat, va assistir ahir a la sessió plenària, on va detallar les actuacions que creu necessàries i va retreure a l’equip de govern que destini diners a projectes que considera prescindibles. També va recriminar a la CUP i a ERC que no hagin anat a la zona per poder explicar-li les seves mancances.

De moment, el parc no està acabat, no s’ha fet bé d’un principi; tenim més de tres anys perquè ens feu el mur de la riera, tampoc sabem res. Ens vau fer al davant aquell jardinet que va dir en Sitjà que el farien, també està mal acabat, ningú ha vingut, jo ho he comentat diverses vegades al tècnic que va fer les obres i no s’ha presentat ningú. Tenim la necessitat de fer coses que portem molt de temps reivindicant, com tallar els arbres que cauran, han tallat uns trossets, va caure un i per poc no mata a dos nens i una mare. I darrere dels pisos, us ho hem dit molts cops, qualsevol dia hi haurà un incendi.

El regidor del districte, Josep Torres, va proposar una reunió amb l’entitat i va assegurar que ja hi ha millores previstes.

Jo us emplaço la setmana que ve si voleu a una reunió amb l’associació per acabar de lligar cosetes. I a més us explicaré que el mur va endavant, com he dit avui, hi haurà un arranjament del parc infantil, a més a més, farem una altra cosa que també queda pendent, que s’han tallat dos arbres perquè és el que hem pogut fer i que hi ha previsió de tallar-ne més però hi ha un conflicte d’interessos.

Torres va explicar que ja tenen pressupost per acabar d’enjardinar la zona dels jocs infantils. També faran una ampliació de la tanca, passaran una porta practicable i posaran grava rodona amb malla antigerminant.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *